ARCHS

ARCHS ASESORIA Y GESTION, S.L, és un despatx multidisciplinari de caràcter familiar que presta serveis en matèria fiscal, laboral, comptable i mercantil, tant a empreses com a particulars. El seu principal objectiu és oferir el millor servei integral amb un tracte personalitzat i de confiança.

L’empresa va ser constituïda per Josep Maria Archs Massana, Graduat Social des de 1976 i Gestor Administratiu des de 1980, amb una gran experiència en el sector, especialitzant-se en la pràctica laboral. La incorporació dels seus fills Sergi i Mònica, diplomats en ciències empresarials i master en assessoria fiscal, juntament amb un equip de professionals, li permeten especialitzar-se a les diferents àrees de les empreses, garantint la serietat i professionalitat del seu treball.

És per aquest motiu que s’ha donat especial importància a la formació contínua per estar preparats davant la complexa i canviant normativa actual. S’ha invertit també en la implantació de les noves tecnologies als nostres sistemes de treball, aconseguint així, una relació molt més fluïda amb clients i administracions, agilitzant notablement els serveis de gestió i permetent als nostres professionals una major dedicació a l’assessorament continuat.